ShowBiz

Këto janë femrat me të cilat ka qenë i lidhur Brad Pitt (Foto)

Aktori i pashëm ka përfunduar edhe një nga lidhjet e tij të rëndësishme.

Brad Pitt dhe Angelina Jolie kanë përfunduar lidhjen e tyre pas 12 vjetësh, por Angelina nuk është bukuroshja e vetme me të cilën Pitt ka pasur lidhje.

Që nga fillimi i karrierës së tij, ai është parë me shumë femra të bukura dhe të suksesshme, e vetëm dy prej tyre kanë përfunduar me martesë… e më pas edhe me divorc, përcjell lajmi.net.

Këto janë femrat me të cilat Brad Pitt ka qenë në lidhje para martesës me Angelina Jolie:

Ish-gruaja e Majk Tyson, Robin Givens, 1986-1987One of the first: One of his earliest relationships was with Mike Tyson's now ex-wife Robin Givens from 1986 to 1987

Aktorja Jill Schoelen, 1989Short but sweet: Brad dated Jill Schoelen in 1989 but she broke off the engagement in Budapest, Hungary where she was filming The Phantom Of The Opera

Christina Applegate, 1989 Who was he? She was a mere 18-years-old when she took Brad as her date to the 1989 MTV Movie Awards, however she famously left Brad mid date for another man

Ish-të dashurën e Simon Cowell, Sinitta, në fund të viteve 1980London was calling: Brad dated Sinitta, now 49,  in the the late 1980s (after she split from another famous ex-beau, Simon Cowell)

Juliette Lewis, 1989-1993 Long-term: In 1989 that same year Brad started dating Juliette Lewis. They had worked together on Too Young to Die? in 1990 and Kalifornia in 1993

Modelja Jitka Pohlodek, 1993 90's style: In 1993 he had a brief fling with brunette model Jitka Pohlodek

Është fejuar me Gwyneth Paltrow e kanë qenë bashkë nga 1994 deri 1997 Picture perfect: One of his most high profile relationships was with Great Expectations actress Gwyneth Paltrow in 1994

Jennifer Anniston, 1999 – 2005 Hollywood royalty: Then came his most famous and high profile relationship with Jennifer Aniston in 1999, they later divorced in 2005

Angelina Jolie, 2005 – 2016 Love at first sight: Soon after his divorce announcement in 2005 Angelina, a UNHCR Goodwill Ambassador and active humanitarian, went to Pakistan and Brad was famously pictured accompanying her