Aktuale

Këto janë pozitat e Ymerit dhe Dërgutit në Partinë Socialdemokrate

Partia Socialdemokrate e Kosovës sot përveç zgjedhjes së Shpend Ahemtit ka zgjedhur edhe nënkryetarin e partisë dhe sekretarin e përgjithshëm.

Nënkryetar në Kuvendin e Jashtëzakonshëm të partisë është zgjedhur Visar Ymeri, që për nja mandate ka qenë kryetar i Vetëvendosjes.

Ndërsa, Aida Dërgurti është zgjedhur sekretare e përgjithësime.

Lajmi është bërë i ditur nga Partia Socialdemokrate me anë të një postimi në facebook./Lajmi.net/