Kuriozitete

Këto janë videot që e “përfaqësojnë” shumë keq Kosovën (Video)

Qytetarët në Kosovë vazhdojnë të mbajnë shumë armë në mënyrë ilegale.

Por, sikur të mos mungonte fakti se ato janë pa leje, disa prej Kosovarëve vazhdimisht postojnë video duke shtënë me to.

“zeri.info”, i ka evidentuar vetëm disa prej tyre të cilat mund të shihen lirshëm nëpër rrjete sociale.

jafton që ta shënoni: “Kosovë Kallash” në Youtube.com dhe do të iu shfaqen këto video.

Më poshtë mund t’i shihni të gjitha njënganjë dhe ta vlerësoni vet situatën.

https://youtu.be/Rc_kBywp9Hg