Aktuale

Këto janë votat e kandidatëve të LDK-së në Dragash

Komisioni Qendror Zgjedhor ka bërë të ditura rezultatet e votave të rregullta për subjketet politike dhe nga to është parë se partia fituese është Lëvizja Vetëvendosje, e pasuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Por, KQZ ende nuk ka dalë me rezultate për kandidatët për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Si do qoftë nga ajo që po publikohet nga vetë garuesit e subjektet politike, por shihet se në shumë raste ka pasur befasi.

Këtu keni votat e kandidatëve të LDK-së në komunën e Dragashit. Shihni me numra se kush sa vota mori në këte komunë nga LDK-ja.