Aktuale

Këto vende do të mbeten pa energji elektrike

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Balloc, Lladoc, Sfeqël, Dumosh, Shjakoc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakinicë dhe Turiçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 23.08.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00 deri në orën 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë dhe Dobratin.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollave.

Më 23 dhe 24.08.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kodra e Trimave 6 (Kodi:13000005036) prej orës 09:00 deri në orën 13:00 dhe prej orës 15:00 deri ne ora 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Kadri Zeka, një pjesë e rrugës 27 Nëntori, rr. Xhem Elezi dhe rr.Petro Marko.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrimja e kabllit bistek 4×95,4×70,4×50 në shtyllat e reja.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit ( Kodi:30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjate kësaj kohe do të mbesin pa energji fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë. Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benzinës Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Më 23.08.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi:32000008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e përçquesve në shtylla të reja të tensionit të mesëm.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Sharr (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 14:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi I Sharrit; afariste: ILVA” Buqe, Restorant Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja të shtyllave dhe shtrirja e përçuesit, sipas projektit ,,Zgjerim i rrjetitit 2017 ” Lot 10.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) nga ora 09:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rashinca, Davidovci, Xhyrkovci, Muzeqina, Vojnovci, Lagjja Mulla Sinont dhe Godanci i Muhaxherëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërim shtyllash.

Me 23.08.2017 në NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan 2 (Kodi: 41047001) nga ora 10:00 deri ne ora 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Me 23.08.2017 në NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshati Suhodoll (Kodi: 41047002) nga ora 11:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Re dhe fshatrat: Suhadoll, Skullan, Leinë, Radevë dhe Llugë.

Arsyeja e ndërprerjes: RevizioniI daljes.

Me 23.08.2017 në NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti – pasive (Kodi: 41047003) nga ora 12:00 deri ne ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike asnjë konsumator nuk do të mbesë pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Coca-Cola (Kodi: 41047004) nga ora 13:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Coca Cola.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Me 23.08.2017 në NS 35/10 kV Lypjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e letres (Kodi: 41047005) nga ora 14:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fabrika e letrës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i daljes.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 23.08.2017në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaqka (Kodi:40042002) prej orës 08:00 deri në ora 08:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i përçuesit në fshatin Bajnicë.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci(Kodi:80080006) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV në largpërçues.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (Kodi 60024003) prej orës 10 :00 deri ne ora 10 :30 dhe prej orës 14:00 deri në orën 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ORTU TS 035.

Më 23.08.2017 në NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (Kodi:62000017) prej orës 11:00 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë, Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan. Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim, ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 23.08.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dresniku (Kodi:52000007) prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë, Dresnik, Dollc, dhe Gremnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i 2 shtyllave 12m, ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët, vendosja e shkarkuesve katodikë.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 23.08.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (74000011) prej orës 09:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rrec, Gecët, Vojvoda, Manastiri, lagjja III e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Futja e kabllos për daljen Xhavit Birinxhiku.