Tech

Kim Kardashian është paditur për çështjen e kriptos

Kim Kardashian është ndër tre personazhet e famshëm që janë paditur nga investitorët në kriptomonedhën EthereumMax.

Të pandehur të tjerë përfshijnë boksierin Floyd Mayweather Jr, basketbollistin Paul Pierce dhe krijuesit e monedhës.

Veprimi ligjor pretendon se të famshmit bashkëpunuan me EthereumMax për të “promovuar dhe shitur në mënyrë mashtruese” kriptomonedhën.

EthereumMax tha se i kundërshtoi akuzat dhe mezi priste të dilte e vërteta.

Pavarësisht nga emri i tij, EthereumMax nuk ka asnjë lidhje ligjore ose biznesi me kriptomonedhën Ethereum.