Tech

Kinezët e kanë gati dronin më të veçantë, do të jetë si postier

Dy kompanitë e famshme kineze, JD dhe Alibaba janë duke bashkëpunuar për të ndërtuar dronin më të veçantë ndonjëherë. Në partneritet me aviacionin civil, kinezët po planifikojnë ndërtimin e dronit që do të luaj rolin e postierit.

Ky dron pritet të bartë gjësende me peshë nga fshatrat në qytet dhe anasjelltas. Droni parashihet të bëjë deri në 300 kilometra gjatësi. 150 milionë dollarë pritet të kushtoi ky projekt gjigant ./Indeksonline/

the authorE B