ShowBiz

Kjo duket e dhimbshme

Justin Bieber ka bërë tatuazh në gjithë torzonë, por adhuruesit e tij nuk janë të kënaqur.

Këngëtari adhuron tatuazhet dhe ka 50 sish në gjithë trupin.

Justin Bieber (23) ka treguar tatuazhin e tij të fundit në Instagram dhe fansat e tij janë në shok, pasi që ka mbuluar pothuajse gjithë torzonë me tatuazh, transmeton KosovaPress.

Disa nga fansat e tij kanë shkruar se Bieber e ka tepruar, ndërsa disa tët tjerë e kanë këshilluar që ta ruajë shëndetin e tij.

Justin ka tatuazhe dhe në duar ka shumë tatuazhe të tilla.