ShowBiz

Kjo është bashkëshortja bukuroshe e Shaip Mujës (Foto)

Deputeti Shaip Muja i cili vazhdimisht prezanton familjen e tij, kësaj here ka prezantuar edhe gruan e tij Anitën
Shaipi dhe Anita ka kohë që janë të martuar dhe kanë dy djem. Derisa prindërit vijnë nga fusha e mjekësisë, djemtë e tyre merren me sport.