ShowBiz

Kjo është bija bukuroshe e deputetes Donika Kdaj Bujupi

Donika Kadaj Bujupi, është deputetja e cila përveç angazhimit dhe potencialit të saj në politikë, dallohet edhe për bukurinë dhe origjinalitetin e saj.

Duke qenë së është figurë publike, nuk është lënë pa diskutuar edhe jeta e saj personale.

Ajo është nënë e dy fëmijëve, një vajze dhe një djali.

Vajza e saj, Doruntina tashmë është një vajzë e rritur dhe ka trashëguar bukurinë e nënës së saj.

Një gjë të përbashkët padyshim që i kanë flokët kaçurrela.