Tech

Kjo është domethënia e shkronjës E në celular

Celularët e mençur e kanë ndryshuar botën, kjo është e sigurt.
Por, pavarësisht teknologjisë së zhvilluar, celularët e mençur shpesh i kanë disa momente të këqija të tyre nga koha në kohë.

3G, 4G dhe pikat e WiFi janë më të njohur për ju sigurisht. Por, çfarë për shkronjën “E” që shfaqet dhe që bënë që çdo gjë të hapet shumë ngadalë?

Siç duket, shkronja “E” ka kuptimin e “Edge”, ose “Normat e Zgjeruara të të Dhënave për Evolucionin GSM”, që është një lidhje interneti më e dobët se G, transmeton Gazeta Express.

Nëse e shihni këtë shkronjë edhe pse e keni celularin 3G ose 4G, atëherë operatori juaj i celularit nuk lëshon mjaftueshëm sinjal të teknologjisë G të internetit – dhe kështu ju do të përjetoni internet shumë të dobët.

the authorE B