ShowBiz

Kjo është gruaja e Xhynejtit në jetën reale (Foto)

Murat Danaci i cili tek ne njihet me emrin e “Xhynejtit” aktor në serialin turk “Me fal”, është i martuar dhe ka një djalë.
Ai u diplomua nga Universiteti “Anadolu Conservatory”.

Seriali, i cili po vazhdon ende, tash e disa vite është duke u transmetuar edhe në ekranet televizive shqiptare

41 vjeçari pavarësisht angazhimeve rreth aktrimit, shihet shumë shpesh duke kaluar kohë në shoqërimin e gruas dhe djalit të tij.