Tech

Kjo është kostoja e vërtetë e blerjes së iPhone X!

iPhone X është brezi i ardhshëm i pajisjeve të Apple dhe duket se do të bëhet një nga telefonat më të mirë të vitit.

Ky iPhone përmban një ekran OLED, njohjen e fytyrës dhe një kamera të përmirësuar me dy lente që mund të marrë pamje më të mira kur dritat janë të ulëta.

Ashtu si iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus, iPhone X gjithashtu përmban një dizajn xhami që lejon të ngarkohet me valë, pa kabllo, dhe ka procesorin e ri A11 Bionic që është më i shpejti që Apple ka bërë ndonjëherë.

Dizajni i papërshkueshëm nga uji dhe jeta e zgjatur e baterisë janë gjithashtu veçori të dobishme plus.

iPhone X kushton £ 999 për modelin 64GB ose £ 1,149 për versionin 256GB.

Apple ka përditësuar kohët e fundit faqen e tyre për sektorin e riparimit që përfshin çmimet për rregullimin e një iPhone X.

Çdokush që ‘godet’ me telefonin e ri, do të përballet me një faturë prej 286,44 £ për një ekran të ri ose mbi 550 nëse pjesët e tjera të pajisjes dëmtohen.

Së bashku me planin për të mbrojtur iPhone tuaj të ri X, Apple gjithashtu ofron planin AppleCare +.

Ky sigurim kushton £ 199 plus një tepricë prej £ 25 për një riparim ekrani ose £ 79 për çdo dëm tjetër.

Çdokush që merr AppleCare +, lejohet dy riparime gjatë periudhës së planit.

the authorE B