Aktuale

Kjo është lista e kandidatëve të PDK-së për deputetë

Gazeta “Epoka e re” ka arritur të sigurojë listën jo të plotë të kandidatëve të PDK-së për deputetë të Kuvendit të Kosovës për zgjedhjet e 11 qershorit. Lista pritet të plotësohet edhe me disa emra.

Pjesë e listës është edhe nënkryetari i PDK-së, Hajredin Kuçi, që dyshohej se s’do të kandidonte për deputet.Listës së PDK-së i prinë lideri, Kadri Veseli, i pasuar nga Enver Hoxhaj, Hajredin Kuçi, Memli Krasniqi, Xhavit Haliti, etj.

Në listë janë edhe dy emra të partnerëve të PDK-së që ka lidhur koalicion parazgjedhor, Ukë Berisha nga PSHDK-ja dhe Ardian Sejdiu nga PD-ja.

1.Kadri Veseli,
2.Enver Hoxhaj,
3.Hajredin Kuçi,
4.Memli Krasniqi,
5.Xhavit Haliti,
6.Zenun Pajaziti,
7.Kurtan Kajtazi,
8.Safete Hadergjonaj,
9.Elmi Reçica,
10.Ganimete Musliu,
11.Blerta Deliu,
12.Abdyl Salihu,
13.Flora Brovina,
14.Rrustem Musa,
15.Selvije Halimi,
16.Hajdar Beqa,
17.Nait Hasani,
18.Andin Hoti,
19.Mergim Lushtaku,
20.Naim Bazaj,
21.Bislim Zogaj,
22.Bekim Haxhiu,
23.Muharrem Xhemajli,
24.Rafet Rama,
25.Beatrisa Pista,
26.Nijazi Kryeziu,
27.Luljeta Veseli Gutaj,
28.Nezir Çoçaj,
29.Arsim Bajrami,
30.Muhamet Latifi
31.Naim Fetahu,
32.Fadil Beka,
33.Agim Aliu,
34.Fatmir Xhelili,
35.Ukë Berisha (PSHDK),
36.Kadri Kastrati,
37.Shaip Muja,
38.Ardian Sejdiu (PD),
39.Xhelal Gashi,
40. Drita Kadriu,