Aktuale

Kjo është marrëveshja e nënshkruar nga AKR dhe PAN (DOKUMENT)

Tashmë është nënshkruar marrëveshja mes partisë Aleanca Kosova e Re dhe koalicionit PAN.

Portali arbresh.info ka siguruar marrëveshjen e arritur nga palët.

Sipas kësaj marrëveshjeje ata do të bashkëpunojnë në aspektin programor dhe politik të bazuar në:

Domosdoshmërinë e realizimit të objektivave afatgjate

Një zhvillim konstruktiv të bashkëpunimit

Harmonizim të programit qeverisës 2017-2021./arbresh.info/