ShowBiz

Kjo është motra bukuroshe e Bleros

Është ndër këngëtarët të cilit i përmendet emri çdo ditë dhe ndiqet në çdo hap.

Përveç karrierës, ai është përfolur shumë për jetën e tij private dhe vazhdon ende të jetë në qendër të vëmendjes sa i përket kësaj teme.

Ai është i lidhur mjaft me familjen, por shumë rrallë është përmendur motra e tij Tina, me të cilën Blero vërtetë është shumë i lidhur, transmeton Kosovarja.
Vërtetë se Afrona ka një kunatë bukuroshe.

the authorE B