ShowBiz

Kjo është shtëpia luksoze e Shkurte Fejzës (Foto)

Ka një karrierë të gjatë në skenë, Shkurta nga muzika ka edhe përfitime të mëdha financiare.

E ftuar shpesh nëpër dasma dhe ahengje të ndryshme, vera për si dhe për shumë këngëtarë nga zhanri popullor, është ajo që e rrit buxhetin e Shkurtës.

Normalisht, që ajo investon edhe në gjëra luksoze.

E ulur me tërë familjen, shihet mobilimi i shtëpisë me një shije të shtrenjtë dhe luksoze.

Në këto foto janë disa nga hapësirat e shtëpisë ku më së shumti e kalon kohën familja e Shkurtës./ORAinfo