ShowBiz

Kjo është shtëpia përrallore ku ka jetuar Marilyn Monroe (Foto)

Ikona e bukurisë Marilyn Monroe ka jetuar në një shtëpi të stilit të fermës meksikane në Hollywood dhe pikërisht kjo banesë në të cilën ka jetuar diva e viteve ’50 ka dalë në shitje.

Shtëpia është ndërtuar në vitin 1929 dhe ka një çmim prej 6.9 milion dollarë.

Shikoni ambientet përrallore të shtëpisë.

the authorE B