Fun

Kjo grua i bëri burrit të saj një befasi të mrekullueshme, derisa po fotografoheshin! (Foto)

Ka momente në jetën tonë që ne gjithsesi do të dëshironim t’i fotografonim. Dhe kështu ka bërë edhe një vajzë nga SHBA-të.

w222

Kur Brianne Dow, 24, nga Wisconsin, kishte planifikuar që t’i tregonte burrit të saj, Brandon se ajo ishte shtatzënë, ajo siguroi një fotograf, përcjell Telegrafi.

w333

E Brandon mendonte se ai ishte thjesht duke marrë pjesë në një “seancë” të fotografive romantike, dhe nuk kishte ide se për çfarë në fakt bëhej fjalë.

w444

Por Brianne e befasoi atë gjatë bërjes së fotografive me një “ju do të bëheni baba”, të shkruar në një dërrasë të zezë.

Dhe reagimi i Brandon, gjithsesi i pritshëm – shumë i emocionuar.