Sport

Kjo ndodh për herë të parë në histori të futbollit (VIDEO)

E pabesueshme çfarë ka ndodhur në ndeshjen mes Montreal Impact dhe Toronto FC në Major League Soccer.

Kjo që ka ndodhur në duelin mes Montreal Impact dhe Toronto FC vështirë se ka ngjarë më parë në histori të futbollit.

Ndeshja filloi me 40 minuta vonesë pasi vijat e zonës së portierit ishin ngjyrosur më të holla se sa është e caktuar me rregulla.