Aktuale

Konferencë për infeksionet spitalore

Ambasada e Italisë në Prishtinë në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, organizon sot konferencën ndërkombëtare me titull “ Infeksionet spitalore dhe rezistenca antimikrobike”.

Në këtë konferencë pritet të flasin ministri i Shëndetësisë, Uran ismaili, ambasadori i Italisë, Piero Cristoforo Sardi dhe të tjerë./KosovaPress/