Shëndetësi

Konsumoni këto ushqime dhe më kurrë nuk do të keni probleme shëndetësore

Mungesa e stërvitjes, ngrënia jo e rregullt e ushqimit dhe jeta e zyrës kanë një ndikim shumë të keq në shëndetin tuaj.

Përveç luhatjeve të temperaturës, stresit, dietës së përshpejtuar dhe mungesës së ushqyesve të dobishëm për trupin tonë, rënia e sistemit imunitar mund të varet edhe nga mënyra sesi jemi rritur, dhe në veçanti, nga mungesa e ekspozimit ndaj baktereve, të rëndësishme për të forcuar mikroorganizmat e dobishëm që jetojnë në zorrët tona.

Për të mbrojtur trupin tuaj duhet t’i hani këto ushqime:

Perime të gjelbërta, vezë dhe peshk

Për sistemin imunitar

Limon, kivi dhe gjingjer

Për funksionim më të mirë të trurit

Çokollatë të zezë, boronica dhe arra./klankosova