Ekonomi

Kosova siguron nga BE-ja përmes fondeve të IPA-s 6 milionë euro

Qeveria e ka miratuar ratifikimin e marrëveshjes financiare për IPA 2019, ndërmjet Kosovës dhe BE-së, raporton Ekonomia Online.

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, tha se pjesa e dytë e kësaj marrëveshje siguron mjete financiare prej 6 milionë euro.

“Me projektligjin për marrëveshjen financiare IPA 2019 synohet që të hyjë në fuqi pjesa e dytë”.

“Marrëveshje financiare përmban 7 nene dhe 3 shtojca dhe pjesa e dytë do të financohet nga BE-ja prej 6 milionë euro”.

the authorSamir Dalipi