Aktuale

KQZ-së i ndahen 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicën veriore

Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e KQZ-së për transferimin e mjeteve nga kategoria shpenzime kapitale në kategorinë mallra dhe shërbime për zgjedhjet në Mitrovicën veriore, raporton Ekonomia Online.

Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami ka thënë se KQZ-ja ka kërkuar transferin e mjeteve në shumë prej 138 mijë euro për zgjedhjet në Mitrovicë.

“KQZ-ja ka kërkuar transfer të mjeteve ne shumë prej 138 mijë euro, për mbajtjen e zgjedhjeve në komunën e Mitrovicës”.

the authorSamir Dalipi