Aktuale

KQZ’ja mblidhet sot, ky është rendi i ditës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës. Mbledhja do të mbahet me fillim nga ora 11:00, raporton Express.

Më poshtë gjeni rendin e ditës:

1. Hyrje: z. Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së:

– Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së KQZ-së Nr.46 dhe 47/2021.

2. Aktivitetet e Sekretariatit të KQZ-së;

3. Aktivitetet e ZRPPC-së:

– Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për certifikim të subjekteve politike.

4. Këshillat e KQZ-së:

· Këshillit për Buxhet dhe Financa:

– Shqyrtimi dhe miratimi i raportit të shpenzimeve të derivateve për periudhën janar-qershor 2021 të KQZ-së,

– Shqyrtimi dhe miratimi i raportit financiar për periudhën janar- qershor 2021 të KQZ-së.

· Këshillit për Operacione Zgjedhore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i nominimit për anëtar të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Komunën e Gjilanit për zgjedhjet lokale 2021.

5. Njoftim nga Këshilli Mbikëqyrës i Informimit Publik;

6. Të ndryshme;