Aktuale

“Krahu i Shpendit në Vetëvendosje udhëhiqet nga Dardan Molliqaj”

Arton Muhaxheri i cili dikur ishte pjesë e Vetëvendosjes ka theksuar se Dardan Molliqaj e udhëheqë grupin e Shpend Ahmetit në Vetëvendosje.

Lexoni më gjerësisht postimin e tij;

Nesër është Dita M mirëpo nuk do të ndodh asgjë e jashtëzakonshme përpos që M-ja do të trashët edhe më shumë.

Ata që po heshtin dhe nuk po deklarohen se me kë janë, jam shumë i sigurt duke i njohur mjaftë mirë, mendoj që mbi 80% janë në krahun e Shpendit që udhëhiqet nga Dardan Molliqaj.