Aktuale

Kryesia e Kuvendit shqyrton pikat për mbledhjen e radhës

Kryesia e Kuvendi të Kosovës ka mbajtura mbledhje ku janë diskutuar pika e rendit të ditës për seancën e radhës, raporton Ekonomia Online.

Njëra nder pikat e rendit të ditës është pika e papërfunduar, nga seancat plenare, të mbajtura më 7, 13, 14 gusht dhe 17, 18, 21, 25, 28 shtator dhe 8 tetor 2020

the authorGazetaKNN