Tech

Kujdes kur bisedoni me “Viber”, këtë të keqe të tij kurrë nuk e keni ditur

A përgjohet apo jo biseda në “Viber”, është një pyetje që secilit përdorues të “Viber”-it në Kosovë i intereson. 

Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos u siguroni sepse “Viber”-i i përgjon bisedat e juaja.

Në Kosovë “Viber”-i ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqtë tuaj, e kur ato i përdorni edhe për punë të tjera, të cilat nuk mund t’i kryeni në “Viber”.