Aktuale

Kujdes: Policia e Kosovës në aksion me skutera

Polica e Kosovës tashmë ka filluar sezonin ku patrullimet rutinore do të bëhen me skuterë.

PK-ja me qëllim të ruajtje se qetësisë dhe rendit në komunikacion, po bënë vazhdimisht këtë lloj të patrullimit.

Edhe në këto pamje shihen pjesëtarë të policisë të cilët bëjnë këtë patrullim.

Policia, vazhdon të apelojë tek të gjithë pjesëmarrësit në trafik, të respektohen rregullat e trafikut rrugor, të përshtatet shpejtësia e automjetit kushteve të rrugës, të respektohen pjesëmarrësit tjerë në trafik./FaktePlus