ShowBiz

Kush e ka braktisur Albërien? Për kë po vuan ajo

“Gjërat ndryshojnë dhe miqtë të braktisin. Fokusohu në personat që qëndrojnë. Fokusohu në ata që kanë zgjedhur të rriten me ty”.

Është ky postimi në Instagram i këngëtares Albërie Hatërgjonaj që lë vend për aludime. Por nuk dihet nëse kjo është thjesht një shprehje që i ka pëlqyer Hadërgjonajt, apo dikush e ka braktisur atë.