ShowBiz

Kush është femra që po pret “fëmijë” nga Shpat Kasapi (Video)

Në emisionin “Kojshia Show” mysafir këtë javë ishte Shpat Kasapi.

Gjatë emisionit hyn një femër dhe ia thotë live Shpatit se po pres fëmijën tënd, por shikoni se si reagon Shpat Kasapi.

Pjesën ku hyn modelja, dhe i thotë Shpatit se po pret fëmijën e tij është nga minuta e 9:00.