Aktuale

Kuvendi caktoi seancë të jashtëzakonshme për dialogun

Është mbajtur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, ku është vendosur që më 31 tetor të mbahet seanca e jashtëzakonshme për çështjen e dialogut.
Kryesia ka vendosur që kjo seancë të mbahet me fillim prej orës 10:00, ku do të vendoset për rrjedhën e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë.

Ishte kërkesë e 42 deputetëve që të mbahej seancë e jashtëzakonshme për debat parlamentar lidhur me angazhimet e presidentit të Kosovës për përfshirjen e “shkëmbimit të territoreve” apo “korrigjimit të kufijve” në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.