Ekonomi

Kuvendi ndan mjetet buxhetore edhe për muajin mars

Kuvendi i ka mundësuar Qeverisë që të shfrytëzojë mjetet buxhetore të buxhetit të 2019-s edhe për muajin mars.

Kjo pikë e rendit të ditës ka kaluar me 100 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Propozimin e Ministrit të Financave, Besnik Bislimi, e mbështeten të gjitha grupet parlamentare.

the authorGazetaKNN