Aktuale

Kuvendi shkon në pauzë deri në ora 15 e 30

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkuar në pauzë deri në ora 15 e 30.
Në seancën plenare që po mbahet sot prite që pas orës 15 e 30 të diskutohen edhe e pikat e tjera të rendit të ditës.

Në mungesë të votave të deputetët në seancën plenare që po mbahet sot nuk kanë kaluar një sërë ligjesh.

Ndryshe, Kuvendi ka vazhduar sot seancat e papërfunduara të datave 30 janar, 28 shkurt, 7, 12 dhe 13 mars, të cilat ishin paraparë për 11 prill, por që u shtynë për shkak të mbajtjes së seancës së jashtëzakonshme mbi migrimin e të rinjve.

Deputetët para vetes kanë për shqyrtim edhe 31 pika nga 51 sa ishin gjithsej. /Lajmi.net/