Aktuale

Ky është deputeti i parë që ka hyrë në Kuvend

Deputeti më i moshuar i Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci vazhdon të jetë më i përpikti sa i përket prezencës në seancë.

Për të satën herë, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje është i pari që hyn në sallën e kuvendit.

Baca Adem tashmë është rehatuar dhe mund të jetë pjesë e një seance historike për Kosovën evropiane.