Aktuale

Ky është komenti i Eqrem Kryeziut për vdekjen e dy fëmijëve në Kryeqytet

Eqrem Kryeziu, ish-Kryetar i Prizrenit dhe ish-deputet, ka komentuar vdekjen e dy fëmijëve në Komunën e Prishtinës si pasojë e hapjes së pusetave.

Me këtë rast, Kryeziu në mënyrë ironike i ka shprehur ngushëllime edhe Kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti, duke e bërë përgjegjës edhe atë për vdekjen e fëmijëve.

Ky është postimi i Eqrem Kryeziut:

Po guxuam të imagjinojmë e edhe ta shprehim pastaj, do të thoshim se Florenta e Florenti vazhdojnë të kënaqen në shoqërinë e njëri-tjetrit në botën e engjujve.

Por është e vërtetë se ikja e tyre trishtoi një popull të tërë.

Lutemi që Zoti të ngushëllojë prindët e tyre e t’i begatojë tani e tutje në të gjitha dimensionet, në mënyrë që shkuarja e fëmijëve të shndërrohet në një trishtim hyjnor.

Ngushëllime edhe Shpend Ahmetit!