Aktuale

Ky është qëndrimi i Indisë për Kosovën

India do të vazhdojë të mbështesë integritetin territorial dhe sovranitetin e Serbisë dhe nuk e ndërron qëndrimin për mosnjohjen e Kosovës.

Kështu ka deklaruar ambasadorja indiane në Serbi, Narinder Chauhan në një bitakim me anëtarët e Grupit të Miqësisë Parlamante të Serbisë me Indinë.

Presidentja e këtij grupi, Ivana Stojiljkoviq, falënderoi diplomaten indiane për këtë pozicion parimor të vendit të saj, si dhe mbështetjen që vendi i saj i dha Serbisë pas përmbytjeve të majit 2014, transmeton Klan Kosova.

the authorE B