Rajon & Botë

Ky është shteti amerikan ku kanë ‘shpërthyer’ rastet e reja me COVID-19

Uashington, DC ka shënuar rritje të numrit të rasteve me COVID-19.

Uashington, DC, raportoi të hënën raste të reja të koronavirusit, duke shtyrë kalimin në fazën e dytë të rihapjes së bizneseve shtesë dhe hapësirave publike, raporton Cnn.

Në një deklaratë, Departamenti i Shëndetit të DC konfirmoi një kulm të ri në raste pozitive të regjistruara.

DC Health konfirmoi fazën e rifillimit të pikave një nga programi i rihapjes së Qarkut. DC ka nevojë për një rënie prej 14 ditësh në rastet e përhapjes së komunitetit për të kaluar në fazën e dytë, transmeton lajmi.net.

Gjithsej 56 raste të reja dhe dy vdekje u konfirmuan të dielën. Kjo ngriti numrin e përgjithshëm të rasteve në 8.857, me të paktën 468 vdekje.

the authorGazetaKNN