Lifestyle

Ky është trendi i ngjyrave dhe formës së thonjve për verën 2019

Vera po afron dhe nëse dëshironi të jeni “in”, këto janë ngjyrat dhe forma thonjve për këtë sezon.

Si çdo vit me ndryshimin e sezonit, vijnë edhe ngjyra e forma të reja të thonjve.

Për verën e vitit 2019 preferohen ngjyra më të ndezura, të cilat bien në sy më shumë dhe e bëjnë dorën të duket më bukur, përcjell rtv21.tv

Forma e thonjve më shumë është ovale, por që dallon nga gjatësia dhe sigurisht dëshira e klientit se çfarë lloji dëshiron të e bartë.

the authorBurbuqe Metolli