Kuriozitete

Ky është vendi më i frikshëm në Tokë (Foto)

Dridhjet do të mbulojnë trupin tuaj ndërsa do t’i shikoni fotografitë e këtij vendi unik i cili ndodhet afër San Diegos në SHBA.

Ky vend quhet “Shkëmbi Feta e Patates” dhe është ngjitja më unike në botë për turistët të cilët kanë guximin të qëndrojnë në skajin e këtij shkëmbi shumë të hollë, për të bërë foto.

Gazeta Express ka mbledhur fotografitë e këtij shkëmbi më poshtë, të cilat sigurisht se do t’ua shtojnë adrenalinën.

Shikoni ato: