Kuriozitete

Ky do jetë profesioni më i ri në mbarë botën

Të gjithë do habiteni pasi të mësoni se cili është profesioni më i ri që do vijë në mbarë botën.
Bëhet fjalë për vlerësues hotelesh.

Një nga vështirësitë e këtij profesioni është se duhet të kalojë një natë në hotele të ndryshme që më pas të bëjë edhe vlerësimin e kushteve të hotelit.

Gjithashtu duhet të publikojë një raport të tij në internet.

Që të kesh këtë punë, duhet të jesh edhe tip që të pëlqen të udhëtosh gjatë gjithë kohës.

Kompanitë vlerësojnë hotele me 4 apo 5 yje, prandaj kjo lloj pune do jetë brenda kushteve më të mira.

Ata do vuajnë pra duke bërë qejf dhe duke shijuar disa ditë relaksi dhe në fund i duhet të bëjnë vlerësmin e duhur.Si përfundim,qershia mbi tortë është se pagesat e tyre janë shumë të larta, një arsye më tepër për t’u vlerësuar si punë ëndrrash