Shëndetësi

Ky përbërës në pastën e dhëmbëve është shumë i rrezikshëm

Askush nuk mund të imagjinojnë higjienën e gojës pa praninë e pastës së dhëmbëve.

Deri më tani, fare pak është diskutuar për përbërësit e pastës së dhëmbëve.

Janë disa përbërës të cilët konsiderohen të rrezikshëm e të cilët i gjejmë në pastën e dhëmbëve, transmeton Indeksonline.

Serbitoli është një përbërës me sheqer dhe alkool i cili përdoret për ti dhënë shije pastës së dhëmbëve. Ai konsiderohet i rrezikshëm për shëndetin oral./Indeksonline/