Aktuale

Ky qytet do të mbetet sot pa rrymë

KEDS njofton se sot prej orës 16:00 deri në orën 17: 00 Gjakova do të mbetet pa rrymë.

Sipas një njoftimi nga KEDS kjo do të ndodhë për shkak të punimeve në sanimin e kokave të kabllove.

Njoftimi i KEDS-it

KEDS Sh. A. se sot, më 28.07.2017 në NS 35/10 kV Gjakova II do të kenë shkyçje emergjente prej orës 16:00-17:00 këto dalje 10 kV:

1.Gjakova 1 (kodi: 81083015)

Gjatë kohës sa zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Rruga Londra, Rruga Uashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina.

2.Raqe-Moglica(kodi:81083017)

Gjatë kohës sa zgjasin punimet pa energji elektrike do te mbesin rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Brekoc,Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

3. Spitali(kodi:81083028)

Gjatëe kohës sa zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese.

4. Gjakova III(kodi:81083016)

Gjatë kohës sa zgjasin punimet pa energji elektrike do te mbesin rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

5. Thertorja(kodi:81083029)

Gjatë kohës sa zgjasin punimet pa energji elektrike do tëë mbesë: Thertorja Geberland.

Arsyeja e ndërprerjes: Sanimi i kokave të djegura të kabllit në hyrjet kabllovike nr.26 dhe nr.27.

the authorE B