Tech

Ky VW Golf R Mk6 është i jashtëzakonshëm [VIDEO]

Për ta kuptuar se sa i fuqishëm është, veturat e sotme sportive nuk kanë gjasa përball tij.

Në garën Race1000 në Gjermani të mbajtur para disa muajve është paraqitur një VW Golf R Mk6 më 850KF, transmeton Express. Kjo veturë shkëlqeu në këtë garë duke dhuruar një performancë të jashtëzakonshme.

Motori standard 2.0-litër i këtij modeli ishte zëvendësuar me motorin 3.6-litër bi-turbo, si dhe kishte sistem të përmirësuar amortizimi dhe frenimi.

the authorE B