Aktuale

Labinot Tahiri mesazh prekës për nënat e djemve të vrarë (Foto)

Këngëtari kosovar, Labinot Tahiri përmes një statusi në Facebook u ka dhënë një mesazh prekës nënave të djemve të vrarë

Kjo javë ishte e mbuluar me vrasje të shumta nga të gjitha anët. Labinot Tahiri përmes këtij statusi iu dërgon mesazh të gjithë prindërve dhe atyre që do të bëhen prind në të ardhmen.

Lexoni statusin e plotë:

Sot u vra edhe një fëmijë mjedis dite e mjedis qendre aty në PRISHTINË