ShowBiz

Labinot Tahiri së shpejti formon fondacionin humanitar

Këngëtari Labinot Tahiri së shpejte do të formojë dondacionin e tij humanistë, që në mënyrë ligjore të ndihmojë ata që kanë nevojë.

Më herët Labi kishte ndihmuar në mënyra të ndryshme duke lobuar për shumë raste, por këtë mënyrë të humaniteti sipas tij ja ka ndaluar shteti.

 Këngëtari sot ka bërë thirrje që mos të jepë askush para në emër të tij, pasi disa idivid janë duke keqpërdorur emrin e tij për të mbledhur fonde, transmeton “Magazina.al”

Labi ka kërkuar nga qytetarët që të mos jepin para deri sa ai të formojë fondin e tij, që në këtë mënyrë do të dihet gjithçka dhe çdo centë i dhuruar.

Ju përciellim shkrimin e plotë të Labinot Tahirit: