Aktuale

Lajmi i fundit: Zjarr masiv në lagjën Dardania në Prishtinë (Foto)

Një zjarr masiv ka shpërtheyr në lagjen Dardania në në Prishtinë, i cili ka tmerruar banorët e kësaj lagjeje.

Sipas burimeve të GazetësKNN, janë djegur disa baraka.

Nuk ka pasoja në njerëz, vetëm dëme materiale. Zjarrëfiksit janë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e lokalizuar zjarrin.