Tech

Lansohet Pokemon Go në Japoni

Gjatë kohës kur bota ishte duke u çmendur pas lojës Pokemon Go, Japonia u detyrua që të priste për dy javë rresht që ajo të arrij edhe atje.

Sidoqoftë, adhuruesit japonez të Pokemon Go tani mund ta instalojnë atë dhe të zënë sa më shumë pokemonë që të munden.

Këtë e ka bërë të ditur prodhuesi Nintendo, përmes Twitter. Loja ishte lansuar së pari në Australi dhe Zelandë të re e më pas në SHBA dhe shumicën e Evropës./KP/