Aktuale

Lekaj: Investimet rrugore të qeverisë së kaluar veç “shkel e shko”

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj mëngjesin e sotëm e ka filluar me inspektim tek pjesa ku ishin bërë rrëshqitjet e dheut në Mazgid të Obiliqit.

Sipas Lekajt kjo rrëshqitje është vetëm njëra nga shumë investimet e dobëta dhe pa cilësi nga qeverisjet e kaluara.

Ministri Lekaj ka deklaruar se kjo nuk do të lejohet të përsëritet më.

Postimi i plotë:

Në inspektim të punimeve në sanimin e gabimeve të shkaktuara nga e kaluara.

Kjo rrëshqitje në Mazgid të Obiliqit është vetëm njëra nga shumë investimet e dobëta dhe pa cilësi, (siç i thote populli “shkel e shko”) nga qeverisjet e kaluara, në infrastrukturë rrugore.

Kjo nuk do të lejojmë që të na përsëritet në investimet e ardhshme.

the authorE B