Rajon & Botë

Lënda kimike e gjetur në Parlamentin britanik besohet se është mjet shpërthyes (Foto)

Ndërtesa e Parlamentit britanik është mbyllur pasi është gjetur një substancë kimike brenda një letre

Policia ka evakuuar zonën dhe ka dërguar punonjësit në tarracën e ndërtesës.

Ekspertët janë duke e kontrolluar zonën dhe mjetin kimik, për të cilin besohet se ishte lëndë shpërthyese, shkruan Express.uk.

Policia dhe njësitet emergjente gjenden në vendin e ngjarjes.